У центрі Харкова чоловік покінчив із життям за допомогою невідомого вибухового пристрою (фото, відео)

57-річний харків’янин днем сьогодні, 18 вересня, вкоротив собі віку, підірвавши себе невідомим вибуховим пристроєм у власному гаражі на вулиці Алчевських у центрі міста.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Згідно із повідомленням, близько 15:30 до служби “102” зателефонувала жінка й повідомила, що її чоловік, який останнім часом “перебував у пригніченому депресивному стані”, закрився у гаражі, взявши з собою “якийсь підозрілий предмет”. Коли жінка спробувала поговорити з ним, чоловік не пустив її до приміщення, закрився там і заявив, що покінчить життя самогубством.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група Київського відділу поліції міста, наряди патрульних і бійці спецпідрозділів ТОР та КОРД. Прибуло також начальство обласного поліцейського главку.

“На прохання поліцейських відчинити двері гаража чоловік ніяк не реагував, з поліцейськими не розмовляв. Коли спецпризначенці потрапили до приміщення, вони побачили в автівці на задньому сидінні тіло чоловіка із травмами, несумісними з життям”, – йдеться у повідомленні.

На місці події працюють слідчі, криміналісти та вибухотехніки. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 8 листопада 2019 року 23-річний чоловік підірвав себе гранатою на балконі багатоповерхівки на вулиці 23 Серпня.