Інвестиції за новими правилами: локації вирішує все.

При виборі квартири в новобудовах інвестори часто стикаються з проблемою відсутності альтернативи на ринку нерухомості. За думку експертів на сьогоднішній день існує два шляхи: вкладати значні гроші в елітні новобудови, або купувати квартири в типових багатоповерхівках на околицях, де дешевше земля і значно скромніше інфраструктура.

Ситуацію на ринку нерухомості необхідно міняти, вважають в компанії “Строй Сіті Девелопмент”. Для цього потенційним інвесторам необхідно надати альтернативу. Фахівці компанії впевнені: інвестувати необхідно не в бетонні коробки, а в концепцію:

“Ми впевнені, що кожен об’єкт повинен бути унікальним, на ринку і так достатньо типових бетонних мурашників. Проекти необхідно розробляти в залежності від концепції і навколишньої забудови, щоб нова будівля органічно вписалася в урболандшафт. Ще важливіша -локація. Саме вона вирішує все – від часу на дорогу в офіс до можливості швидко перемкнутися з роботи на відпочинок “, – заявив Харків Times представник компанії.

Альтернативу фахівці “Строй Сіті Девелопмент” бачать в новому інноваційному проекті компанії Urban One. Незабаром його обіцяють презентувати харків’янам. Проект буде включати не тільки будівництво нових ЖК в найцікавіших міських локаціях, а й послуги повного циклу управління комплексом – від підбору приміщення до надання юридичних послуг, від ремонту до пошуку мешканців, від клінінгу до оплати комуналки.

За прогнозами експертів такий проект здатний змінити не тільки умови гри на ринку нерухомості, а й саму концепцію сучасного житла та інвестицій в нього.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові скоро почнеться будівництво мультифункціонального комплексу HIGH HILLS. Комплекс розміститься на вул. Серповій, поруч зі станцією метро “Наукова”, забудовник – група компаній “Строй сіті”.

В IT-парку Manufactura – інноваційному проекті компанії “Строй Сіті” в форматі Live & Work – відкривається перша секція.

У Харкові триває будівництво першого в Україні житлового комплексу, орієнтованого на прихильників здорового способу життя.