У Жихорі дорожники ремонтують дорогу на вулиці Тернопільській

Фото: city.kharkov.ua

У селищі Жихор Основ’янського району дорожники виконують капітальний ремонт дороги на вулиці Тернопільській, яка є центральною вулицею селища.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Роботи на цьому об’єкті було розпочато в середу, 16 вересня. “З проханням відремонтувати дорогу до Харківського міського голови Геннадія Кернеса звернулися місцеві жителі на одній із зустрічей з мером”, – йдеться у повідомленні.

Як розповів майстер КП “Шляхрембуд” Михайло Микитчук, протяжність ділянки – понад 600 м, площа – понад 3,5 тис. кв. м. За його словами, старе покриття в колишньому пункті обласного значення зовсім зносилося, тому тут буде укладено близько 700 т асфальтобетону.

“Було виконано комплекс робіт з демонтажу старого покриття, облаштування основи з щебеню, і зараз укладається верхній шар асфальтобетону”, – повідомив Микитчук.

За його словами, завершити відновлення вул. Тернопільської планується найближчим часом.

Микитчук також зазначив, що в планах дорожників – ремонт вул. Конторської (понад 7 тис. кв. м), пров. Івана Каркача (3,5 тис. кв. м), ремонт тротуарів на вул. Медичній (3,2 тис. кв. м), вул. Морозова (37 тис. кв. м), пр. Ювілейного (75 тис. кв. м). Під час дорожніх робіт рух буде обмежено частково або повністю, про що водіїв проінформують заздалегідь.

Як повідомляв Харків Times, в селищі Жихар до кінця 2020 року планують побудувати нову дорогу протяжністю близько 2 км від пам’ятника загиблим воїнам по вул. Тернопільській до вул. Кар’єрної.