У Харкові через зіткнення Hyundai і Kawasaki помер мотоцикліст

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські встановлюють обставини аварії на вулиці Батумській у Харкові, в результаті якої загинув 39-річний водій мотоцикла Kawasaki.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

У поліцію про ДТП з мотоциклом повідомили 10 вересня приблизно о 21.30.

Поліцейські попередньо з’ясували, що водій автомобіля Hyundai здійснював поворот наліво і не надав перевагу в русі мотоциклу Kawasaki, який рухався в зустрічному напрямку. В результаті сталося зіткнення транспортних засобів. 39-річний мотоцикліст у важкому стані був доставлений до лікарні, де наступного ранку він помер.

Слідчі порушили кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Всі обставини ДТП встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, на перехресті вулиці Луї Пастера і бульвару Івана Каркача в результаті зіткнення мотоцикла Yamaha і ВАЗ-2109 загинув мотоцикліст, сім’я з трирічною дитиною, що перебувала в автомобілі,  потрапила до лікарні.