У Малій Данилівці під Харковом зіткнулися два легковика: одну людину травмовано

На вулиці Малоданилівський шлях у селищі Мала Данилівка Дергачівського району Харківської області вранці зіткнулися легковики Skoda та “ВАЗ”. Внаслідок ДТП 39-річний чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про зіткнення надійшло до поліції 10 вересня близько 7:20.

Водій “ВАЗ” із травмами доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Після надання медичної допомоги потерпілий у задовільному стані був відпущений додому.

На місце виїжджала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції.

Інформація за даним фактом внесена до Єдиного обліку заяв і повідомлень, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Як повідомляв Харків Times, Чугуївський відділ поліції розшукує свідків дорожно-транспортної пригоди, яка сталася 5 вересня на автошляху “Київ-Харків-Довжанський” між селами Михайлівка та Іванівка у Чугуївському районі. Внаслідок аварії постраждали четверо людей, двоє з яких неповнолітні.