Правоохоронці повідомили про підозру ще двом організаторам інтим-салону “Ангел” (фото)

Правоохоронці повідомили про підозру двом чоловікам за фактом створення та утримання місця розпусти з метою наживи, втягнення особи у заняття проституцією та сутенерстві, вчиненим за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 302 та ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

“У ході досудового розслідування встановлено, що протягом 2019 року троє чоловіків утримували місце розпусти на території м. Харкова. Зазначені особи втягували жінок у заняття проституцією, користуючись їхнім уразливим станом, та вчиняли дії, спрямовані на сутенерство”, – йдеться у повідомленні.

Судячи з фотографій, “місце розпусти”, про яке йде мова – інтим-салон “Ангел”, який працював у підвалі будинку по вулиці Полтавський шлях, 40, і рекламу якого і сьогодні можна побачити в Інтернеті.

Прокуратура повідомляє, що одного фігуранта цієї справи вже засуджено до 4 років 6 місяців позбавлення волі з випробуванням на 3 роки за тими ж статтями Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Слідчі дії тривають. Досудове розслідування здійснює Слідче управління ГУНП в Харківській області, оперативний супровід УБЗПТЛ.

Як повідомляв Харків Times, правоохоронці у квітні 2019 року викрили 34-річного харків’янина, який з метою власного збагачення втягував жінок у заняття проституцією. Для цього у приміщенні у будинку на вулиці Полтавський шлях облаштував салон, де дівчата надавали клієнтам інтимні послуги.