Пошкодження газопроводу під Харковом – в поліції проводять розслідування

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські встановлюють обставини пошкодження газопроводу в Харківському районі, в результаті якого без газу залишилися понад дві тисячі жителів.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Аварія сталася 8 вересня в садовому товаристві, де на одній з дільниць представники будівельної фірми проводили буріння свердловини для водопостачання. Внаслідок робіт буром було пошкоджено газову трубу високого тиску діаметром 500 мм газопроводу напрямом «Пісочин-Коротич-Люботин».

У поліцію про подію повідомили о 14:45. В результаті аварії загиблих і постраждалих немає.

Представники АТ «Харківгаз» проводять роботи з ліквідації аварії. На час усунення наслідків аварії від газопостачання відключили понад 2240 абонентів в населених пунктах Коротич, Олешки, Олешки-Майський, Рай-Оленівка та Майський. Попередня дата відновлення газопостачання 10 вересня.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна).

Як повідомляв Харків Times, в Харківському районі приватна особа пошкодила газопровід високого тиску діаметром 500 мм. В результаті цього було припинено газопостачання в 2,24 тис. домоволодінь району.