Волонтер буде балотуватися в мери Харкова

Фото: Олег Абрамичев /Facebook

Від партії “Європейська солідарність” на посаду Харківського міського голови на виборах, призначених на 25 жовтня цього року, буде балотуватися 34-річний волонтер Олег Абрамичев з позивним “Піротехнік”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Абрамичева в Facebook.

“Команда “Європейської Солідарності” висунула мою кандидатуру на посаду міського голови Харкова”, – написав Абрамичев.

За його словами, політика – річ непроста, але важлива, хоча і брудна. Але тим, хто хоче реально змінити ситуацію в країні, неможливо стояти осторонь від політики.

“Я бачу Харків європейським, патріотичним і дійсно, а не показово комфортним містом, столицею науки і студентства, форпостом української культури на сході. Я був організатором багатьох культурних, освітніх та волонтерських проектів, я люблю працювати на результат і хочу його показати.”, – додав Олег Абрамичев.

Він уже вдруге бере участь в місцевих виборах. У 2015 році, за даними ЦВК, Абрамічев балотувався до Харківської обласної ради від Волонтерської партії. Але не пройшов, оскільки ця політсила не набрала необхідної кількості голосів.

Волонтер став сьомим кандидатом, який заявив про готовність поборотися за крісло Харківського міського голови. Крім Абрамічева в мери Харкова має намір балотуватися: діючий очільник Геннадій Кернес (Блок Кернеса Успішна Харківщина), губернатор області Олексій Кучер (“Слуга народу”), Андрій Коломійцев (ВО Свобода), Микита Соловйов (Демократична сокира), нардеп Олександр Фельдман (ОПЗЖ), Ігор Черняк (команда Світличної “Разом”), волонтер Олег Абрамичев (“Європейська Солідарність”).

Як повідомляв Харків Times, в Харкові на місцеві вибори-2020 створили сім виборчих округів замість дев’яти.