Війна в Україні: чотири обстріли, один воїн загинув, ще одного поранено

Минулої доби, 6 вересня, збройні формування Російської Федерації порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Чергами з автоматичного станкового гранатомета ворог обстріляв позиції українських захисників поблизу Красногорівки. У результаті обстрілу поранення отримав військовослужбовець Збройних Сил України. Воїну вчасно надали медичну допомогу та доправили його до лікувального закладу.

“На іншій ділянці фронту противник відкрив прицільний вогонь зі стрілецької зброї по захисниках України неподалік Причепилівки, що на Луганщині. Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець загинув”, – йдеться в повідомленні.

Упродовж минулої доби російські окупаційні війська двічі здійснили і провокативні постріли з підствольного гранатомета в районі населеного пункту Шуми.
Українські воїни продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

З початку поточної доби, 7 вересня, на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Режим тиші зберігався по всій лінії розмежування.

Також у прес-центрі ООС повідомили, що 6 вересня було знайдено тіла двох військовослужбовців, які зникли під час гасіння пожежі в Луганській області напередодні, 5 вересня.

“Під час евакуації особового складу двоє українських захисників, обходячи осередок вогню в «сірій зоні», підірвались на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника”, – повідомили в прес-центрі.

Як повідомлялося раніше, бійці були відрізані полум’ям від решти особового складу поблизу Верхньоторецького.