Поліція шукає свідків ДТП біля автозаправки в Чугуєві

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція просить відгукнутися очевидців аварії, яка сталася 3 вересня близько 3:15 на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» неподалік від автозаправної станції в місті Чугуєві.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

“За попередніми даними, 64-річний водій автомобіля «BYD» скоїв наїзд на чоловіка, який переходив проїжджу частину в невстановленому місці. В результаті аварії 23-річний потерпілий отримав травми і був госпіталізований до лікарні”, – розповіли в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

У поліції просять усіх, хто став свідком аварії або проїжджав поруч з місцем ДТП і має записи з відеореєстратора, звертатися до слідчого Чугуївського відділу поліції лейтенанта поліції Владислава Козявина за телефонами: +380635289208 або 102, або будь-яким зручним для вас способом.

Як повідомляв Харків Times, поліцейські затримали водія, який на смерть збив пішохода на Московському проспекті.

Фото: hk.npu.gov.ua