Невідомі зруйнували недобудовані магазини на новому майданчику біля ринку “Барабашово”

У ніч з 2 на 3 вересня, близько 2:50, група невідомих на кількох автівках приїхала до споруджуваних магазинів на вулиці Амурській в районі станції метро імені Академіка Барабашова, “кувалдами зруйнувала недобудовані магазини” та зникла у невідомому напрямку.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Для огляду місця події виїжджали слідчо-оперативна група та керівництво Київського відділу поліції. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна).

“На встановлення та затримання автомобілів, на яких втекли зловмисники, орієнтовано особовий склад поліції”, – йдеться у повідомленні.

Якщо злочинців упіймають та засудять, їм загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, у грудні 2019 року депутати Харківської міськради дали дозвіл КП “Міський торгівельний ринок” на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Амурській біля станції метро “Академіка Барабашова”.

Роком раніше, у грудні 2018, мер Харкова Геннадій Кернес на зустрічі з підприємцями ТЦ “Барабашово” пообіцяв, що, уклавши договори оренди безпосередньо з містом, вони будуть набагато менше платити за оренду.