Поліція розслідує пожежу в Чугуївському районі як підпал

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція почала розслідування пожежі площею 10 га у 13 кварталі Чугуївського лісництва ДП “Новомосковський лісгосп” за ч. 2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Повідомлення про пожежу надійшло до Чугуївського відділу поліції сьогодні, 2 вересня, близько 13:00.

Співробітники райвідділу виїжджали на місце події, разом із рятувальниками та працівниками ДП “Чугуєво-Бабчанське лісове господарство”.

“Поліція виставила мобільні пости, особовий склад здійснює патрулювання для забезпечення публічного порядку та регулювання дорожнього руху для безперешкодного проїзду спецтранспорту ДСНС та обмеження руху транспортних засобів громадян до місця події”, – йдеться у повідомленні.

У поліції запевняють, що наразі вживаються всі необхідні заходи для локалізації та ліквідації пожеж.

Як повідомляв Харків Times, рятувальники ДСНС, працівники Чугуєво-Бабчанського лісового господарства та військові ліквідовують пожежу на території 13 кварталу Чугуївського лісництва ДП “Новомосковський лісгосп” під Чугуєвом.

На території Дворічанського лісництва між населеними пунктами Гороб’ївка та Гряниківка Дворічанського району Харківської області виникла лісова пожежа на площі 400 га, з них 100 га верхової пожежі. Через пориви вітру полум’я почало перекидатися на верхівки дерев і на житловий сектор села Гороб’ївка, що межує з лісом. Внаслідок пожежі знищено вісім житлових будинків. Для евакуації населення залучений автобус.