Війна в Україні: два обстріли, втрат не було

Минулої доби, 31 серпня, у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано два факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

“Провокацію зі стрілецької зброї відмічено на ділянці фронту поблизу Водяного. Крім того, неприцільні постріли з підствольного гранатомету зафіксовано поблизу Авдіївки. Ці вогневі провокації противника не несли загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат, внаслідок ворожих пострілів, не було”, – йдеться в повідомленні.

Від початку поточної доби, 01 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.
Підрозділи Об’єднаних сил, дотримуючись умов припинення вогню, перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які зміни оперативної обстановки та підступні дії противника.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Від сьогодні, 1 вересня контрольні пункти в’їзду/виїзду перейшли на осінній режим роботи. Відтепер перетин лінії розмежування здійснюється у період з 07.00 до 18.30.

Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими воїнами.