Біля Козачої Лопані легковик зіткнувся з мікроавтобусом: шість постраждалих

Фото: kh.dsns.gov.ua

Неподалік селища Козача Лопань Дергачівського району Харківської області легковик зіткнувся з мікроавтобусом. Шістеро людей отримали травми.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Аварія сталася 30 серпня близько о 13:00 на автошляху “Дергачі – Козача Лопань”.

“Поліцейські попередньо встановили, що 19-річний водій автомобіля “ВАЗ-21099” не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мікроавтобусом Opel Vivaro. В результаті ДТП 37-річний водій транспортного засобу “Opel Vivaro” та четверо його пасажирів віком від 30 до 40 років отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні. 19-річний парубок, який перебував за кермом автівки “ВАЗ”, також був госпіталізований до медичного закладу”, – йдеться у повідомленні.

Після надання медичної допомоги п’ятеро потерпілих у задовільному стані здоров’я були відпущені додому, один молодий чоловік ще знаходиться у лікарні.

Інформація зареєстрована у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як повідомляв Харків Times, 19-річний водій ВАЗу опинився затиснутий між конструкціями авто. Прибулі на місце пригоди рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували постраждалого.