Війна в Україні: два обстріли, втрат не було

За минулу добу, 30 серпня українські військовослужбовці зафіксували два ворожі порушення проголошеного режиму припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Поблизу Мар’їнки нашими воїнами відмічено декілька пострілів зі стрілецької зброї з боку збройних формувань Російської Федерації. Також, на цій ділянці фронту, за допомогою ручного протитанкового гранатомету ворог здійснив дистанційне мінування місцевості однією протипіхотною міною ПОМ-2.

“Усі ці провокації противника не несли загрози нашим оборонцям, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, на Приазов’ї, всупереч домовленостей у рамках Тристоронньої контактної групи, задокументовано проліт ворожого БПЛА типу «квардокоптер». Засобами радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил було здійснено радіоподавлення каналів управління та навігації безпілотника противника, що унеможливило його подальше використання.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Від початку поточної доби, 31 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не спостерігалося.