Велодень відбудеться 20 вересня

Фото: ХарківTimes

Традиційний Велодень відбудеться у Харкові 20 вересня. У рамках заходу заплановані флешмоб, велопарад та конкурси. Цього року на Велодні переважатиме олімпійська тематика, а в самому заході візьмуть участь харківські олімпійці.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

О 10:00 на майдані Свободи почнеться традиційний флешмоб учасників, а о 11:00 від пам’ятника козаку Харько стартує велопробіг, маршрут якого буде таким самим, як і в минулому році: пл. Свободи – пр. Науки – розворот на перехресті з вул. Отакара Яроша – пр. Науки до вул. Новгородської – вул. Новгородська – вул. Динамівська – в’їзд Трінклера – вул. Весніна – вул. Сумська – вул. Ярослава Мудрого – вул. Алчевських – вул. Чернишевська – вул. Скрипника – вул. Сумська – пл. Свободи. Протяжність маршруту – 7,5 км.

Також усі бажаючі зможуть взяти участь у розіграші призів, для дітей будуть організовані ігрові та велозони. Також серед учасників велопараду пройде конкурс на найяскравішу захисну маску.

Як повідомляв Харків Times, “Велодень-2019” відбувся у Харкові 19 травня 2019 року. У ньому взяли участь понад 10 тис. людей. Велодні проводяться у Харкові з 2006 року.