У Зачепилівської райадміністрації буде новий керівник

Фото: соцмережі

Голова Зачепилівської районної державної адміністрації Олена Петренко 25 серпня написала заяву на звільнення з посади.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Петренко на її сторінці у Facebook, де вона також опублікувала фото заяви.

У якості причини звільнення у заяві вказана “категорична незгода” з кадровою політикою, що проводить районі команда “Слуги народу”.

“Не хочу стати частиною брудної гри, яку сьогодні ведуть голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер та перший заступник ХОДА Тетяна Єгорова-Луценко. Сподівалася, як і всі жителі району, на зміни, нові обличчя, стилю та методи роботи, і не згодна з тим, що “ЗЕ команда” нашого району формується не з нових облич, а з людей, які все життя перебігають з партії в партію і слугували не людям, а своїм корисливим інтересам”, – написала Петренко у Facebook.

Вона повідомила також, що вирішила йти на місцеві вибори з Блоком Юлії Світличної “Разом” та ініціативною групою “Реверс”.

Єгорова-Луценко назвала допис Петренко “маніпуляцією”.

“Документи на її звільнення були спрямовані в ОП два тижні тому. Петренко не впоралася з поставленими завданнями. До її рішень на посаді голови РДА є питання, зокрема у правоохоронців. Сьогодні Петренко вирішила спрацювати на випередження і перебігла в політичну силу Юлії Світличної. Звинувачення на мою адресу з боку Петренко, не що інше як виборні технології, про що вона відкрито пише в своєму Facebook”, – написала вона на своїй сторінці у Facebook.

“Наша команда вміє визнавати помилки, в тому числі – кадрові, і готова швидко приймати жорсткі рішення по людям які системно не справляються з поставленими завданнями керівництва по покращенню життя наших громадян і звинувачуються в корупції. Найближчим часом ми представимо нового голову Зачепилівської РДА, який після Петренко наведе лад в районі”, – зазначила Єгорова-Луценко.

Як повідомляв Харків Times, Президент України Володимир Зеленський 28 лютого призначив Олену Петренко главою Зачепилівської райдержадміністрації.