Проректор Харківського вишу йде під суд, ректор ще під слідством

Фото: www.gp.gov.ua

Офіс Генерального прокурора направив до суду обвинувальний акт щодо проректора одного з харківських університетів за фактом одержання неправомірної вигоди у розмірі 300 тисяч гривень.

Про це Харків Times повідомили в Офісі генерального прокурора.

“Досудовим розслідуванням встановлено, що ректор та проректор університету, використовуючи своє службове становище, вимагали та отримали від приватного підприємця 300 тис грн неправомірної вигоди за укладення договору оренди приміщень, які перебувають на балансі університету”, – йдеться у повідомленні.

Розслідування стосовно ректора цього вузу, яке ведуть слідчі Головного слідчого управління Нацполіціі України, ще триває.

Як повідомляв Харків Times, у травні правоохоронці затримали під час отримання неправомірної вигоди ректора й проректора одного з харківських вишів. За даними Харків Times, кабінет, який видно на фотографіях, наданих Офісом генпрокурора, дуже схожий на кабінет ректора Харківського національного аграрного університету імені В.В. Докучаєва Олександра Ульянченка, зображення якого є на сайті університету.