Обстріл автобусу під Люботином: “Нацкорпус” та “Азов” відкидають свою причетність

Політична партія Національний корпус і полк “Азов” відкидають причетність їхніх членів до нападу на автобус з активістами ГО “Патріоти – За життя” на трасі “Київ-Харків” біля міста Люботина Харківської області.

Про це Харків Times дізнався із заяви Національного корпусу.

“Політична партія Національний корпус, так само як і полк “Азов”, який зараз виконує бойові завдання на фронті, не причетні до побиття титушок Іллі Киви на трасі Київ-Харків. Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива є психічно нездоровою особою з діагнозом “психопат”, яка не зупиниться ні перед чим задля досягнення своїх злочинних цілей. Це було зрозуміло з перших заяв і дій Киви стосовно організованого злочинного угруповання “Патріоти за життя”, яке він використовує як гарматне м’ясо”, – йдеться у заяві.

“Ми давно попереджали, що дії психопата Киви можуть призвести до людських жертв. Ми закликаємо правоохоронні органи негайно затримати Іллю Киву та розслідувати його причетність до організації терористичного акту на трасі Київ-Харків”, – наголошується у документі.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 27 серпня, близько 19:10 на трасі Київ-Харків невідомі обстріляли з травматичної зброї мікроавтобус з пасажирами. Внаслідок нападу було поранено двох членів ГО “За життя”.

Народний депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя” Ілля Ківа заявив у Facebook, що автобус був обстріляний з автоматичної зброї “Азовом” та “Нацкорпусом”.