Обстріл автобусу під Люботином: двох членів ГО “Патріоти – За життя” поранено

Поліція підтвердила обстріл автобусу під Люботином, двох членів ГО “Патріоти – За життя” поранено.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Поблизу міста Люботин Харківського району Харківської області на автодорозі невідомі автомобілем Mitsubishi заблокували рух мікроавтобуса Mercedes, у якому перебували представники ГО “За життя”, та змусили його зупинитися. Після цього з автомобіля Mitsubishi вийшло декілька осіб й з травматичної зброї обстріляли вказаний мікроавтобус, після чого втекли на своєму автомобілі. У результаті пострілів двоє активістів згаданої громадської організації отримали поранення, їм надається медична допомога. Людей, взятих у заручники немає. Розшук зловмисників здійснюється за спеціальною поліцейською операцією “Сирена”, – йдеться у повідомленні.

Поранені доставлені до лікарні.

Повідомлення про пригоду на автодорозі в районі міста Люботина надійшло до поліції близько 19-10. За адресою терміново вирушили керівництво обласного главку поліції та слідчо-оперативна група Люботинського ВП. Інформація за фактом події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Обставини встановлюються.

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта повідомив журналістам, що до лікарні з місця події були доставлені троє чоловіків.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, на трасі Київ-Харків у районі Люботина Харківської області був розстріляний мікроавтобус із пасажирами.