Обстріл автобуса під Люботином: поліція затримала підозрюваних

Фото: Антон Геращенко / Facebook

Група підозрюваних в нападі на мікроавтобус під Люботином затримана в Красноградському районі Харківської області.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в Facebook заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенко.

“В результаті нападу на автобус однієї зі сторін були нанесені поранення з травматичної зброї двом громадянам. Ще один громадянин отримав черепно-мозкову травму. Інформація про загибель когось учасників протистояння не відповідає дійсності”, – сказано в повідомленні.

Геращенко зазначив, що машини, на яких були нападники, встановлені.

Прес-служба Нацполіціі Харківської області повідомила, що двоє активістів отримали поранення від гумових куль: один постраждалий в руку, один – в ногу.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 27 серпня, близько 19:10 на трасі Київ-Харків невідомі обстріляли з травматичної зброї мікроавтобус з пасажирами. За даними поліції, внаслідок нападу було поранено двох членів ГО “За життя”.

Народний депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя” Ілля Ківа заявив у Facebook, що автобус був обстріляний з автоматичної зброї “Азовом” та “Нацкорпусом”. Згодом Ківа розповів Харків Times, що під час нападу на автобус були поранені троє людей, а одну людину викрали, й знову звинуватив у тому, що трапилося, “Азов” та “Нацкорпус”.

Політична партія “Національний корпус” і полк “Азов” виступили із заявою, у якій відкидають причетність їхніх членів до нападу на автобус з активістами ГО “Патріоти – За життя” на трасі “Київ-Харків” біля міста Люботина Харківської області.