Харків’янин Сергій Бабкін разом з дружиною захворіли на коронавірус

У відомого виконавця з Харкова Сергія Бабкіна та його дружини Сніжани підтвердився коронавірус. Подружжя знаходяться на самоізоляції.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Сергія Бабкіна в Facebook.

“Друзі, ми з Snezhana Babkina отримали позитивні тести на Covid-19. Де ми могли заразитися? Не знаємо. Скрізь. Конкретного місця і дня немає. Та й з тими, хто явно хворів, ми не контактували. Завжди дотримувалися запобіжних заходів: носили маски, обробляли руки, дотримувалися дистанції … “, – повідомив Сергій Бабкін.

Симптоми захворювання – першіння в горлі і ломоту в тілі – першою відчула Сніжана чотири дні тому (23 серпня – прим. ред). На наступний день у неї з’явився сухий кашель, горло не боліло. Температура підвищилася до 37,1.

Сергій Бабкін в День Незалежності України був на зйомках з самого ранку і по, його словами, відчував себе добре. Тоді як його дружині ставало гірше – температура підвищилась до 38,6.

Лікар, якого вони з великими труднощами знайшли в святковий день в Києві, взяв у обох взяв ПЛР-тести.

У лікарню подружжя поїхало 25 серпня, коли самопочуття Сніжани ще погіршилося. У жінки виникло відчуття ломки тіла, воно все боліло. Також зник нюх і з’явилося відчуття печіння в області хребта, в грудному відділі.

“Зробили КТ і розгорнутий аналіз крові, про всяк випадок. Сьогодні (27 серпня – прим. ред) вранці прийшов позитивний результат тесту … Звичайно, ми на самоізоляції, звичайно, ми повідомили усім, з ким контактували в ці дні, звичайно, ми на зв’язку з лікарем … “, – повідомив Сергій Бабкін.

Він додав, що у нього напередодні піднялася температура, інших нездужань не зазнає. Також співак звернувся до всіх з проханням дотримуватися заходів безпеки і при появі перших симптомів захворювання звертатися до лікаря.