Напад на новий офіс ОПЗЖ – глава організації Лесик звернувся до поліції

Фото: Харків Times

Всього один день без пошкоджень простояв новий офіс Харківської міської організації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя», розташований на вулиці Полтавський шлях. Вранці 26 серпня голова організації, колишній соратник Віктора Медведчука Андрій Лесик повідомив до поліції про напад на офіс.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

“Надійшло повідомлення на спецлінію “102” від Андрія Лесика в 11:45 “, – розповіли в поліції.

На місці події слідчо-оперативна група Холодногірського відділу поліції з’ясувала, що на банері з логотипом політсили, встановленому на фасаді будівлі, вирізано фрагмент. Також заклеєні адресні таблички наклейками чорного кольору.

Інформацію про подію внесено до Єдиного обліку повідомлень та правопорушень. Проводиться подальша перевірка. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до вчинення правопорушення.

Порушень громадського порядку та конфліктних ситуацій на момент приїзду слідчо-оперативної групи не зафіксовано.

Напад було скоєно в ніч з 25 на 26 серпня, повідомив на своїй сторінці в Facebook Андрій Лесик.

“За цією адресою тільки вчора був відкритий офіс”, – поскаржився він в соцмережі.

За словами Лесика, під час події ніхто не постраждав.

Також він поскаржився, що в Харкові дуже складно знайти безпечне місце для офісу ОПЗЖ. У коментарях телеканалу NewsOne він нагадав, що офіс ОПЗЖ в Харкові неодноразово піддавався нападам. Новий офіс розмістили неподалік Ленінського районного суду і будівлі муніципальної охорони, сподіваючись, що біля таких установ представникам ОПЗЖ буде безпечно.

“В минулому році, ви пам’ятаєте, що навіть підвішували гранату в офісі” Опозиційна платформа – За життя “…. І ось сьогодні. Нова адреса. Здавалося б, безпечне місце. Але ми бачимо, що ми помилилися. Що безпечне місце в місті Харкові для громадської приймальні партії “Опозиційна платформа – За життя” дуже складно підібрати “, – повідомив Андрій Лесик.

Як повідомляв Харків Times, 26 березня невідомі напали на офіс громадської приймальні політичної партії «Опозиційна платформа – За життя», розташований на вулиці Харківська набережна. Це був 11 напад. Після цього представники політсили виїхали з приміщення. А на фасаді з’явилося оголошення про здачу приміщення в оренду.

Фото: Андрей Лесик / Facebook