У центрі Харкова завтра перекриють частину вулиць

Фото: city.kharkov.ua

23 серпня на час проведення заходів, приурочених святкуванню Дня Державного прапора України та Дня міста, в центрі Харкова буде заборонено або обмежено рух транспорту.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Зокрема з 7:00 до 9:00 23 серпня буде обмежено рух і паркування транспорту по Білгородському шосе в районі Меморіалу Слави в Лісопарку.

З 7:00 до 10:00 23 серпня буде заборонено рух транспорту по пр. Незалежності, на ділянці від вул. Трінклера до пр. Науки.

З 7:00 до 13:00 23 серпня буде обмежено паркування автомобілів на пл. Конституції, на ділянці від вул. Пушкінської до пл. Павлівської (з боку Палацу Праці). Також в цей час буде обмежено паркування на вул. Пушкінській, на ділянці від вул. Чайковського до вул. Лермонтовської.

З 9:00 до 11:00 23 серпня буде заборонено паркування на пл. Конституції, на ділянці від Бурсацького узвозу до пров. Спартаківського.

Також з 7:00 до 10:00 23 серпня змінять маршрут низка автобусів:

– №65е, 296е (при русі в бік Лісопарку): здійснюватимуть розворот на пл. Свободи з виїздом на вул. Трінклера, потім – правий поворот на пр. Незалежності і далі за маршрутом;
– 278е: узвіз Клочківській – пр. Незалежності – пр. Науки – пл. Свободи – вул. Трінклера – пр. Незалежності і далі за маршрутом.

Крім того, з 7:00 до 10:00 23 серпня буде заборонено рух тролейбусів і трамваїв по пр. Незалежності. На цей період транспорт курсуватиме так:

– тролейбус № 2А: пр. Перемоги – вул. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – пр. Науки – станція метро «Наукова»;
– тролейбус № 2Б: пр. Жуковського – вул. Академіка Проскури – Білгородське шосе – вул. Сумська – пл. Конституції;
– тролейбус № 17: вул. Рудика – вул. Лісопаркова – вул. Чкалова – Білгородське шосе – вул. Сумська – пл. Конституції;
– тролейбус № 18: Лікарня швидкої допомоги – вул. Балакірєва – вул. Дерев’янка – пр. Науки – станція метро «Наукова»;
– трамвай № 12: не ходить.