Під Харковом підліток поранив ножем в шию 47-річну сусідку

Фото: aif.md

Поліцейські затримали 15-річного мешканця селища Манченки Харківського району за підозрою у нанесенні ножового пораненя своїй 47-річній сусідці.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

До Люботинського відділення поліції потерпіла звернулася вранці 21 серпня. За словами жінки, її 15-річний сусід з невідомих причин наніс їй удар ножем у шию.

В ході перевірки інформації співробітники поліції встановили, що того ранку підліток взяв вдома кухонний ніж та пішов на вулицю. Рухаючись вздовж поля він побачив свою сусідку та пішов за нею. Через деякий час неповнолітній вдарив жінку по нозі, внаслідок чого вона впала. Після цього хлопець наніс потерпілій удар ножем в шию та втік.

Слідчими проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК (замах на умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 7 до 15 років.

21 серпня хлопцю повідомлено про підозру у скоєнні злочину, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляв Харків Times, 15 серпня, приблизно о 18:00 в районі 602 мікрорайону було скоєно напад на таксиста. Водія вдарили ножем по шиї.

Поліцейські встановили зловмисника, який 15 серпня наніс ножове поранення таксисту у Харкові.