Головним тренером “Металіста 1925” став колишній гравець “Шахтаря”

Харківський «Металіст 1925» отримав новий тренерський штаб, який очолив екс-гравець донецького “Шахтаря” Валерій Кривенцов.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби клубу.

Серед його помічників будуть асистенти Євген Котов і Олександр Коваль, тренер воротарів Сергій Вольваков і тренер з фізичної підготовки Андрій Шабалін. Деталі угоди не розголошуються. Команда починає тренувальний процес під керівництвом нових наставників і підготовку до матчу Кубка України проти «Альянсу».

Про призначення стало відомо 21 серпня, через місяць після рішення про припинення співпраці з тренерами “Металіста 1925” – Андрієм Демченко, Євгеном Пісоцьким та Романом Романовим.

Валерій Кривенцов – вихованець донецького «Шахтаря», за який провів більше двохсот матчів. Ігрову кар’єру завершив у запорізькому «Металурзі» в 2006 році. У футболці національної збірної України в період з 1994 по 1998 роки провів 17 матчів.

Кривенцов відомий по роботі з молодіжною командою “Шахтаря”, яку він у 2015 році виводив у фінал Юнацької ліги УЄФА. У 2015-16 роках наставник тренував “Іллічівець”.

Повідомляється, що Кривенцов після підписання контракту прибув на базу у Високому, де разом зі своїм тренерським штабом і був представлений команді.

Як повідомляв Харків Times, 21 липня харківський клуб «Металіст 1925» після трьох поразок поспіль оголосив про ухід тренерів команди Андрія Демченко, Євгена Пісоцький та Романа Романова.