День міста Харкова – програма заходів

Фото: Харків Times

Квіти, концерти, привітання і відкриття нових об’єктів – все це чекає харків’ян 23 серпня в честь святкування Дня Державного Прапора України та Дня міста.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Святкова програма традиційно розпочнеться о 8:00 з покладання квітів до стели на Меморіалі Слави в Лісопарку. Харків’яни разом з ветеранами вшанують пам’ять визволителів міста і полеглих у Другій світовій війні. Після цього з нагоди Дня Державного Прапора України пройде церемонія підняття прапора у флагштока на пр. Незалежності.

14:00 – у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбудеться традиційна церемонія вшанування нових Почесних громадян міста Харкова.

На 15:30 заплановано відкриття Будинку нерухомості на пл. Павлівській. Тут харків’яни зможуть отримати комплекс послуг, пов’язаних з нерухомістю.

Після цього відбудеться відкриття нового, одного з найбільших в Україні фонтану на площі Свободи.

О 16:45 розпочнеться покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, де виступить театр народної музики «Обереги».

З 20:00 до 22:00 в сквері «Стрілка» пройде концерт за участю харківських виконавців. Крім того, в наступні вихідні розважальна програма запланована в Ретро-зоні і на основній сцені Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького, а також у всіх районах міста.

20:00 на майданчику перед Харківським оперним театром відбудеться традиційний святковий концерт до Дня міста. Глядачам покажуть найкращі номери з театральних мюзикл-шоу.

У міськраді просять городян виконувати всі вимоги міністерства охорони здоров’я, введені в умовах пандемії коронавірусу: носити маски та дотримуватися соціальної дистанції.

Як повідомляв Харків Times в парку Горького відкрилася виставка фотографій старого Харкова, приурочена до 77-ій річниці визволення міст від німецько-фашистських загарбників.