Єгор Масленников назвав пріоритетні завдання для Строй Сіті в Харкові

Керівник девелоперської групи “Строй сіті” Єгор Масленников привітав харків’ян з Днем міста та назвав пріоритетні завдання компанії.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення компанії.

“Наша компанія була заснована в Харкові. Тут вона проходила своє становлення, піднімалася на ноги, міцніла, – зазначив Єгор Масленников. – Попереду у нас багато завдань. Розвивати своє місто, робити його комфортним для життя, рухатися разом з ним – ось мета нашої компанії, її філософія”.

Також за словами Єгора Масленникова, компанія вже побудувала десятки тисяч квадратних метрів для харків’ян і не збирається зупинятися на досягнутому. Вітаючи харків’ян зі святом, Масленников зазначив, що Строй Сіті й надалі продовжить радувати своїх клієнтів якісним і затишним житлом.

“Харків – це місто, де будуть рости наші діти, місто, по парках і алеях якого будуть гуляти наші внуки і правнуки. Це наше рідне місто. Нехай він процвітає! Миру і благополуччя йому! Здоров’я і щастя всім харків’янам!”, – звернувся до жителів міста Єгор Масленников.

Девелоперська група компаній “Строй сіті” на українському ринку з 2010 року. Здійснює свою діяльність в Харкові та Києві. За роки існування компанія здала в експлуатацію десятки об’єктів різних категорій. Найвідомішим з них є – IT park Manufactura. Днями компанія оголосила про початок продажів квартир для молоді та любителів активного відпочинку в ЖК Urban City.

Як повідомляв Харків Times, співробітників харківської будівельної компанії “Строй Сіті Девелопмент” відзначили рядом грамот і подяк, вручення яких було приурочено до професійного свята – Дня працівників будівельної галузі.

ТОВ “Строй Сіті Кепітал” (підприємство Групи Компаній “Строй Сіті”) завершить будівництво двох об’єктів корпорації “Укрбуд”. Йдеться про ЖК “Кристал Хаус” і ЖК “Паркова Долина”, будівництво яких було зупинено корпорацією “Укрбуд” в 2019 році через системну кризу.