Підпал легковика спровокував масштабну пожежу в Дергачівському районі

Фото: kh.dsns.gov.ua

Понад дві години знадобилося рятувальникам, щоб ліквідувати масштабну пожежу, спровоковану підпалом автомобіля Chevrolet Lacetti, що стояв навпроти двоповерхового житлового будинку на вулиці Береговій, 75 в селищі Пересічне Дергачівського району Харківської області.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежу на номер служби порятунку “101” надійшло 21 серпня о 3:30.

На момент прибуття рятувальників повністю був охоплений вогнем автомобіль Chevrolet Lacetti 2005 року випуску. Також горіли шість господарських будівель на площі 80 кв.м.

За інформацією рятувальників, пожежа почалася з легковика, а потім вогонь перекинувся на дерев’яні конструкції одного з сараїв.

Протягом години рятувальникам вдалося локалізувати пожежу. О 5:40 її повністю ліквідували і тим самим врятували від знищення комплекс господарських споруд, що нараховує близько двох десятків об’єктів.

Під час події загиблих та постраждалих немає.

У ліквідації пожежі брали участь 10 рятувальників 62-го і 64-го Державного пожежно-рятувальних постів ДСНС і три співробітника місцевої пожежної частини. Також були задіяні дві одиниці рятувальної техніки та одна автоцистерна.

Як повідомляв Харків Times, вночі 20 серпня у селі Землянки Вовчанського району області сталася пожежа у господарській будівлі з сільськогосподарською технікою, що належить місцевому фермеру. Рятувальники боролися з вогнем більше ніж півтори години.

Слідчі Вовчанського відділу Нацполіціі області розслідують загоряння приміщення складу з сільськогосподарською технікою в селі Землянки як підпал.