Озброєного грабіжника магазину затримали у Вовчанському районі

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція затримала чоловіка, підозрюваного у збройному розбійному нападі на продовольчий магазин у селі Зарічне Вовчанського району області.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

У пошуках озброєного чоловіка, який, погрожуючи пістолетом, виніс близько 3 тис. гривень з каси продуктового магазину, був задіяний весь особовий склад Вовчанського відділу поліції. Затримав же підозрюваного поліцейський офіцер Старосалтівської об’єднаної територіальної громади. Він виявив чоловіка, який ховався у лісі поблизу села Зарічне, та затримав його близько 18:30, а після – передав слідчо-оперативній групі райвідділу поліції.

Затриманий виявився 27-річним харків’янином, в нього вилучено травматичний пістолет та інші речові докази. У райвідділі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 КК (розбій). Затриманому загрожує до 10 років тюремного ув’язнення із конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, поліція просила впізнати чоловіка, який сьогодні, 20 серпня, здійснив розбійний напад на продуктовий магазин у селі Зарічне Вовчанського району області. Під загрозою “предмету, схожого на пістолет” він змусив продавця віддати з каси 3 тис. гривень і зник.