Через палаючий балкон з п’ятиповерхівки в Ізюмі евакуювали чотирьох людей

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні, 21 серпня, близько 13:00 до служби “101” надійшла інформація про пожежу в житловій п’ятиповерхівці на вулиці Героїв-Чорнобильців, 25 у райцентрі Ізюм.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

На момент прибуття рятувальників оперативного відділення 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини горів балкон квартири на другому поверсі будівлі.

“Спостерігалось сильне задимлення сходової клітини будинку, а також задимлення житлової квартири, де горів балкон”, – йдеться у повідомленні.

Пожежники виявили в квартирі 47-річну жінку та її 22-річного сина, які “не могли самостійно подолати задимлену зону”. Рятувальники негайно евакуювали їх на свіже повітря. Також були евакуйовані дві жінки з квартири поверхом вище.

Пожежу гасили трохи менше години, з’ясувалося, що на балконі горіли домашні речі. Наразі рятувальники встановлюють причину займання.

Фото: kh.dsns.gov.ua
Фото: kh.dsns.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, понад дві години знадобилося рятувальникам, щоб у ніч на 21 серпня ліквідувати масштабну пожежу, спровоковану підпалом автівки Chevrolet Lacetti, що стояла навпроти двоповерхового житлового будинку на вулиці Береговій, 75 у селищі Пересічне Дергачівського району області.