Юних рецидивістів з Кіровоградської області затримали у Харківській

Поліція Харківської області затримала двох молодих мешканців села Верблюжка Кіровоградської області за підозрою у викраденні автівки свого односельця.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Згідно з повідомленням, вчора, 18 серпня, до поліції Кіровоградської області звернувся мешканець села Верблюжка Новогородківського району із заявою про викрадення своєї автівки ВАЗ 2110 “Богдан”. Поліцейські сусідньої області відкрили кримінальне провадження за ст. 289 КК (незаконне заволодіння транспортним засобом) та, оскільки було відомо, що передбачувані викрадачі втекли у напрямку Харківської області, передали відомості до поліції Харківщини.

Співробітники відділу з розкриття незаконних заволодінь транспортними засобами Управління карного розшуку обласного главку Нацполіціі затримали 16-річного та 19-річного підозрюваних, мешканців села Верблюжка, які вже встигли побувати під судом за майнові злочини. Викрадена автівка знаходиться на штрафмайданчику, затриманих передали кіровоградським поліцейським, які проводять досудове розслідування. Правоохоронці перевіряють їх можливу причетність до аналогічних злочинів у обох областях.

Як повідомляв Харків Times 10 серпня поліція затримала 47-річного чоловіка за викрадення двох автомобілів ВАЗ і мотоцикла у райцентрі Дергачі Харківської області.