У Харкові поліція та волонтери третю добу продовжують розшукувати зниклу Ганну Скіртенко

Шевченківський відділ поліції Харкова встановлює місцезнаходження харків’янки Ганни Скіртенко, 1974 року народження. Жінка пішла з дому 16 серпня близько 9:30 та не повернулась. На телефонні дзвінки не відповідає. Може перебувати у депресивному стані.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Прикмети Ганни Скіртенко: зріст 160 см, худорлявої статури, світлі очі, коротке кудряве русяве волосся, на якому може бути червона заколка. Була одягнена в чорні брюки, фіолетову водолазку, фіолетову в’язану безрукавку, взута в кросівки сірого кольору.

“Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про розшукувану, просимо повідомити до Шевченківського відділу поліції за телефонами: 067 484 61 28 або 102”, – йдеться у повідомленні.

На сторінці добровольчого пошуково-рятувального загону “Мілена” в Facebook сказано, що за станом на вечір 18 серпня, за дві доби пошуку, концертмейстера Харківського музичного училища Анну Юріївну Скіртенко поки не знайшли (цю інформацію підтвердили  Харків Times й у поліції). Відомо, що вранці 16 серпня жінка вийшла з будинку по пр. Перемоги, 78 на прогулянку в Лісопарку і досі не повернулася. Страждає фізичним виснаженням (анорексія).

Пошуковики ПСО “Мілена” розгорнули штаб на парковці супермаркету “Клас” біля станції метро “Перемога” (біля квіткового кіосків). “Просимо людей, які володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження Анни, і просто небайдужих людей готових допомогти, звертатися! Будь-яка інформація може стати вирішальною! Будь-яка допомога вітається!”, – сказано в повідомленні. Всі бажаючі можуть звернутися в штаб і приєднатися до пошуку.