На Олексіївці впав з восьмого поверху чоловік, тікаючи від поліції (фото)

Тіло 39-річного харків’янина виявили 17 серпня у дворі багатоповерхового будинку по проспекту Перемоги.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про подію надійшло до поліції о 16:32 зі служби “102”. За адресою виїхали керівництво обласного главку, слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції.

Встановлено, що чоловік перебував в гостях у своєї знайомої – мешканки багатоповерхівки. До квартири жінки за дорученням слідчого прийшли працівники карного розшуку одного з територіальних підрозділів поліції, щоб перевірити імовірну причетність чоловіка до скоєння злочину в рамках розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу (грабіж).

Господарка помешкання добровільно впустила поліцейських до оселі і повідомила, що чоловік знаходиться в квартирі. Однак поліцейські його в квартирі не знайшли.

“Як пізніше з’ясувалось, чоловік переліз через балкон восьмого поверху, не утримався і зірвався з висоти. Від отриманих травм він помер на місці. Загиблий – неодноразово судимий за розбої, крадіжки, грабежі”, – йдеться у повідомленні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (вбивство).

На місці події триває огляд, встановлюються свідки події, працюють співробітники харківського управління внутрішньої безпеки.