Поліція затримала грузина за підозрою в крадіжці з автівки

Вчора, 12 серпня, поліцейські Київського райвідділу міста затримали 34-річного громадянина Грузії за підозрою у крадіжці барсетки з автівки. До приїзду поліції ймовірного злодія затримали очевидці.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Згідно з повідомленням, виклик на місце ймовірної крадіжки на вулиці Раєвській надійшов до Київського відділу поліції близько полудня. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Виявилося, що громадяни вже затримали ймовірного злодія, який намагався вкрасти барсетку з автівки “Газель” у той час, як господар машини розвантажував її.

Слід зазначити, що “на справу” підозрюваний приїхав на BMW але втекти на ньому громадянину Грузії вже не вдалося – очевидці не відпустили.

У райвідділі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 162 КК (порушення недоторканності житла чи іншого володіння особи). Грузинському гостю загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, у червні іншого громадянина Грузії затримали на ринку “Барабашово” за крадіжку жіночої сумки з грішми з салону автівки, що потрапила у ДТП.