Пограбована харків’янка впізнала кривдника (фото)

Харків’янка, пограбована увечері 11 серпня на вулиці Миру, впізнала затриманого співробітниками Індустріального відділу поліції міста 42-річного мешканця Чугуєва. Чоловіка підозрюють у скоєнні двох нападів на жінок протягом години.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Перше повідомлення про напад на жінку надійшло до поліції о 20:40. Невідомий чоловік схопив 38-річну жінку за шию та, погрожуючи ножем, відібрав у неї пакет. Під час нападу злочинець порізав жінці руку.

О 21:09 до поліції повідомили, що в тому ж районі, біля лісопосадки невідомий напав на 53-річну жінку, кілька разів ударив її та зірвав з шиї золотий ланцюжок.

Того ж вечора поліцейські затримали чоловіка, схожого на описаного жертвами злочинця. В нього знайшли й золотий ланцюжок, і “предмет, схожий на холодну зброю”. Затриманий виявився 42-річним мешканцем райцентру Чугуїв, який вже притягався до відповідальності за розбійні напади.

Наступного дня було проведено впізнання, й потерпіла вказала на свого кривдника. В Індустріальному райвідділі відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 КК (грабіж) та ч. 2 ст. 187 (розбій). Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі. Йому вже повідомили про підозру, вирішується питання обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 12 серпня, патрульні протягом 10 хвилин затримали на ХТЗ чоловіка, ймовірно, причетного до пограбування та розбійного нападу на двох жінок.