У Харкові затримали озброєного чоловіка, який пограбував двох жінок

Фото: Udm-Info

Харківські патрульні затримали чоловіка, ймовірно, причетного до грабежу і розбійного нападу. Його жертвами стали дві жінки.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

Повідомлення про перший напад на вулиці Миру в поліцію надійшло приблизно о 21:00. Прибулих на місце події поліцейських зустріла схвильована жінка, у якої був поріз на руці. За її словами, невідомий схопив її за шию і, погрожуючи ножем, відібрав пакет, який вона несла в руках. Після чого побіг в сторону одного з житлових будинків. Постраждала додала, що нападник, приставляючи ніж до шиї, порізав їй руку.

Через кілька хвилин патрульні отримали повідомлення про ще один грабіж, скоєний в тому ж районі, поблизу лісосмуги. Чоловік, за прикметами схожий на грабіжника з ножем, кілька разів ударив жінку і зірвав з її шиї золотий ланцюжок.

Поліцейським довелося 10 хвилин, щоб затримати нападника. Під час поверхневої перевірки у нього виявили золотий ланцюжок, який належить потерпілій. Також громадянин мав з собою предмет, візуально схожий на холодну зброю.

На місце викликана слідчо-оперативна група. Надалі всі обставини події будуть встановлювати слідчі.

Як повідомляв Харків Times, поліція затримала в Холодногірському районі міста 38-річного раніше судимого жителя райцентру Ізюм після того, як він, штовхнувши молоду жінку, вирвав у неї з рук сумку і спробував сховатися.