Співробітників компанії Строй Сіті Девелопмент відзначили грамотами до Дня будівельника

Співробітників харківської будівельної компанії “Строй Сіті Девелопмент” відзначили рядом грамот і подяк, вручення яких було приурочено до професійного свята – Дня працівників будівельної галузі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення компанії.

Так, вдячністю глави Харківської обласної адміністрації за значний особистий внесок у розвиток будівельної галузі, вагомі трудові здобутки та високу професійну майстерність був нагороджений виконавець робіт компанії Строй Сіті Девелопмент Сергій Дубина. Заступника директора з капітального будівництва Дмитра Тішакова відзначили подякою харківського міського голови за високий професіоналізм і великий внесок у розвиток і благоустрій міста, а головного інженера Володимира Савченко – грамотою ради асоціації “Регіональне будівництво” за вагомий внесок у розвиток будівельної галузі Харківської області.

“За останній рік ми збільшили обсяг будівництва більш ніж в два рази і раді, що це не залишилося непоміченим. Отримання нагород – ще один стимул не зупинятися на досягнутому, рухатися далі, ставати краще, – зазначив засновник групи компаній” Строй Сіті “Єгор Масленников. – Всі наші співробітники вкладають свої талант, розум, винахідливість і професіоналізм у спільну справу. Ми пишаємося ними!”

Довідка. Девелоперська група компаній “Строй Сіті” на українському ринку з 2010 року. Здійснює свою діяльність в Харкові і Києві. Зараз фахівці компанії завершують недобудови “Укрбуду” в столиці, в Харкові найбільш відомим проектом компанії є IT park Manufactura.

Як повідомляв Харків Times, ТОВ “Строй Сіті Кепітал” (підприємство Групи Компаній “Строй Сіті”) завершить будівництво двох об’єктів корпорації “Укрбуд”. Йдеться про ЖК “Кристал Хаус” і ЖК “Паркова Долина”, будівництво яких було зупинено корпорацією “Укрбуд” в 2019 році через системну кризу.