Поліція затримала жителя Дергачів за серію викрадень автівок

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція затримала 47-річного чоловіка за викрадення двох автомобілів ВАЗ і мотоцикла в райцентрі Дергачі Харківської області.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Попередньо встановлено, що крадіжки транспортних засобів затриманий скоїв протягом двох тижнів, з 24 липня по 8 серпня.

24 липня він викрав припаркований на вулиці Культури автомобіль ВАЗ-2103. Наступний злочин скоїв 3 серпня: з двору будинку по вулиці Каштановій викрав мотоцикл “Ява-350”.

7 серпня до правоохоронців звернулася жителька смт Пересічне із заявою про крадіжку автомобіля ВАЗ 2103, що стояв біля будинку на площі Перемоги в м. Дергачі. На думку поліції, цей угон також зробив 47-річний житель Дергачів. Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК. Як з’ясувалося, раніше чоловік був судимий.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 КК (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв Харків Times, 1 січня в місті Балаклія 29-річний чоловік видавив скло в автомобілі ВАЗ, завів його за допомогою викрутки і поїхав кататися.