У Харкові рятувальники всю ніч гасили пожежу в швейному цеху (фото та відео)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Більше 10 годин знадобилося рятувальникам, щоб ліквідувати пожежу в приватному швейному цеху в провулку Карпатському, в Немишлянському районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежу в одноповерховому нежитловому будинку надійшло на номер служби порятунку “101” 6 серпня о 17:29.

На момент прибуття пожежних вогонь охопив площу близько 325 кв.м. Горіли дах, мансардний поверх і внутрішні приміщення будівлі. Гасіння пожежі ускладнювалося тим, що в будівлі знаходилося легкозаймисті текстильні вироби та сировина.

До ліквідації пожежі було залучено шість одиниць пожежно-рятувальної техніки та 30 чоловік особового складу ДСНС. Працювали 4 пожежних стовбура.

О 18:46 вогонь було локалізовано. І ще до 5:25 7 серпня рятувальники продовжували гасити окремі осередки горіння і розбирати завали зруйнованих конструкцій будівлі.

Жертв і постраждалих немає. Причина пожежі та сума заподіяних збитків наразі встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, 1 людина загинула і 2 госпіталізовано в результаті пожежі в приміщенні залізобетонного цеху по металообробці приватного підприємства в по вулиці Миколаївській, 13 селі Хроли.