Правоохоронці знову знайшли контрафактних сигарет на 600 тис. гривень (фото)

Під час обшуків, проведених вчора й сьогодні, 4 і 5 серпня, у райцентрі Первомайський, правоохоронці вилучили близько 400 тисяч пачок сигарет з підробленими акцизними марками на суму близько 600 тисяч гривень.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури №5 Олексій Лесенко, досудове розслідування встановило, що група громадян продає у Харкові контрафактні тютюнові вироби, використовуючи підроблені акцизні марки. Правоохоронці з’ясували, що зберігається продукція в нежитлових приміщеннях у райцентрі Первомайський.

Окрім сигарет, правоохоронці під час обшуків вилучили також понад 40 тисяч доларів, 1,3 млн гривень і майже 70 тисяч російських рублів. Вважається, що ці кошти отримані від “незаконної реалізації контрафактної продукції”.

Слідчі дії, які проводять слідчі Основ’янського відділу поліції Харкова, тривають. Поліцейські встановлюють коло осіб, причетних до скоєння цього злочину. Вирішується питання попередження підозрюваних про підозру у використанні підроблених марок акцизного збору (ч. 1 ст. 199 КК).

Як повідомляв Харків Times, вчора, 4 серпня, правоохоронці вилучили в Ізюмі 50 тис. пачок незаконно виготовлених тютюнових виробів, у тому числі з так званої “ДНР”.