Невідомий виніс із дому в Малій Данилівці величезні гроші

Сьогодні, 5 серпня, близько 14:30 невідомий чоловік, погрожуючи ножем, проникнув до приватного будинку в селищі Мала Данилівка Дергачівського району області, де знаходилися няня із двомісячною дитиною. Зламавши сейф, чоловік виніс з будинку 5 млн гривень, 60 тис. доларів і 35 тис. євро та зник із грошима у невідомому напрямку.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Не погребував грабіжник прихопити й гаманець няні. На щастя, ніхто не постраждав.

На місце події виїжджали керівництво та слідчо-оперативна група Дергачівського райвідділу поліції. Інформація зафіксована у Журналі єдиного обліку, вирішується питання кваліфікації події відповідно до Кримінального кодексу.

Поліція звертається до всіх, хто може що-небудь знати про цей випадок, звернутися до органів охорони правопорядку за телефоном “102”.

Як повідомляв Харків Times, у червні Московський районний суд Харкова засудив двох громадян Узбекистану та Киргизстану до тривалих термінів ув’язнення за розбійні напади на мешканців Харкова у 2017 році. Іноземці скоїли 11 грабежів та розбоїв, із застосуванням насильства відбираючи в своїх жертв цінні речі, гроші та навіть одяг і взуття.