На Кіпрі за наркотики заарештували уродженця Первомайського

Фото: TRSKINFO,

У Турецькій Республіці Північного Кіпру заарештований громадянин України, уродженець міста Первомайського Харківської області Віктор Шорохов.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення видання “Первомайська Слобжанка” з посиланням на портал Північного Кіпру Trskinfo.

Справу, за якою був заарештований Шорохов, було відкрито на підставі повідомлення, отриманого поліцейськими групами в районі Іскеле.

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваного було виявлено наркотики. Зокрема, чотири рослини конопель заввишки 10-12 дюймів і приблизно півсотні насіння конопель в коробці. Ще близько половини грама наркотиків типу конопель було подрібнене і залишено для сушки. Крім цього поліцейські виявили металошукачі, ввезення яких заборонено на Північний Кіпр.

Після арешту Віктор Шорохов був доставлений до суду в Фамагусті за звинуваченням в «незаконному вирощуванні і зберіганні наркотиків» і «ввезенні та збереженні металошукача». Суд зобов’язав підозрюваного залишатися під арештом протягом двох днів у зв’язку з розслідуванням. Повідомляється, що затриманий громадянин України зізнався в скоєнні злочину. Проводиться розслідування.