Правоохоронці вилучили в Ізюмі 50 тис. пачок контрафактних цигарок (фото)

Правоохоронці вилучили в Ізюмі 50 тис. пачок незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Харківської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного зберігання, транспортування та збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів (ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу). “У ході досудового розслідування встановлено, що в нежитлових приміщеннях, розташованих у м. Ізюм, незаконно зберігаються контрафактні тютюнові вироби з метою подальшого збуту”, – йдеться у повідомленні.

Під час обшуків, проведених 4 серпня у торгівельних павільйонах та складах, вилучено біля 50 тис. пачок цигарок, у тому числі виготовлених на окупованій території (т. зв. “ДНР”), а також цигарки розсипом, тютюн, пристрої для виготовлення поштучно цигарок у домашніх умовах, тютюн для кальянів.

Вилучену продукцію направлено для проведення експертних досліджень. Слідчі дії тривають, встановлюється коло осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення та вирішується питання про повідомлення про підозру.

Досудове розслідування здійснює слідче управління ДФС Харківської області, оперативний супровід – оперативне управління ДФС у Харківській області.