На ринку “Барабашово” співробітники АВЕК заблокували будівельну техніку (відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція Харкова з’ясовує обставини конфлікту на території ринку «Барабашово», в результаті якого була заблокована будівельна техніка.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

У поліцію про зіткнення двох груп громадян на території ринку повідомили 4 серпня, о 9:10.

На місце події прибули поліцейські для забезпечення охорони громадського порядку. Також за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група з метою встановлення всіх обставин інциденту.

“В даний час поліцейські з’ясували, що представники комунального підприємства за допомогою спецтехніки намагалися провести геодезичні роботи на території, що належить харківській міськраді. Але працівники концерну АВЕК не дають комунальникам потрапити на дану земельну ділянку і перешкоджають здійсненню будь-яких робіт”, – розповіли в поліції.

Зараз слідчі документують протиправні дії громадян. Раніше за фактом аналогічного інциденту на ТЦ «Барабашово» слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 356 КК (самоправство).

Як повідомляв Харків Times , у Харкові будуватимуть нову швидкісну магістраль через ТЦ “Барабашово”, що з’єднає вул. Шевченка і вул. Академіка Павлова.

На будівельному майданчику нової дороги в районі станції метро “Київська” була спроба підпалу будівельної техніки. Невідомі кинули через паркан кілька пляшок із запальною сумішшю, внаслідок чого загорілися три вантажівки. Харківська міськрада звинувачує у цьому нардепа Олександра Фельдмана.