Справу про загиблого в ДТП з Infiniti підлітка передано до суду

Фото: hk.npu.gov.ua

Київський районний суд міста Харкова розгляне справу за фактом ДТП, в результаті якого під колесами Infiniti Q50 під керуванням громадянина Сполучених Штатів Америки, загинув 18-річний підліток.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Смертельна аварія сталася 23 січня на вулиці Академіка Павлова. 35-річному водієві Infiniti Q50, який влаштував ДТП, повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

25 січня суд обрав іноземцю запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави і заарештував його автомобіль. Чи вийшов підозрюваний під заставу і де він зараз знаходиться, в поліції не уточнили.

За словами слідчого відділу розслідувань злочинів в сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області Євгенії Швидкої, під час розслідування кримінальної виробництва були виконані всі необхідні слідчі та розшукові дії, проведені експертні дослідження.

23 липня обвинувальний акт спрямований до суду для розгляду по суті.

Як повідомляв Харків Times , у Харкові водій іномарки на смерть збив пішохода. Аварія сталася 23 січня близько 13:50 на вулиці Академіка Павлова.