У центрі Харкова влаштував стрілянину пасажир автомобіля Hyundai (відео)

Фото: focus.ua

В ніч з 27 на 28 липня на проспекті Науки в центрі Харкова невідомий, який їхав в автомобілі Hyundai, влаштував стрілянину під час руху.

Про це Харків Times дізнався з відео, опублікованого в соцмережах.

Як видно з ролика, людина, яка їде на пасажирському сидінні поруч з водієм, висовує руку зі зброєю (імовірно, пістолетом) в вікно і робить кілька пострілів в повітря.

У поліцію про те, що з автомобіля «Hyundai» невідомі стріляють у повітря з предмета, схожого на пістолет, повідомили 28 липня о 1:15

“На місце події виїжджав екіпаж патрульної поліції. Поліцейські провели відпрацювання прилеглої території. Зазначеної машини не виявили”, – розповіли в прес-службі Нацполіціі області.

Інформація про подію внесена до Єдиного обліку Шевченківського відділу поліції. Зараз поліцейські проводять перевірку за даним фактом. Збирають відео з камер спостереження і реєстраторів. Встановлюють свідків і очевидців події.

Як повідомляв Харків Times, під час нічної стрілянини в клубі Panorama в провулку Костюринському двоє чоловіків 37 і 27 років отримали вогнепальні поранення грудної клітини і були доставлені до лікарні.