Під Харковом рятувальники зняли зі стовпу електрика, який був уражений струмом (фото, відео)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У селищі Докучаєвське під Харковом 27 липня рятувальники зняли зі стовпу електрика, який був уражений електричним струмом.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про те, що на електроопорі по вул. Шкільна, 7 знаходився чоловік, якого вдарило струмом, надійшло на номер “101” 27 липня о 15:28.

До місця події виїхали рятувальники на автодрабині. “На момент їх прибуття було встановлено, що на самій верхівці бетонної електроопори, пристебнувшись поясом, висить чоловік, 1959 року народження”, – йдеться у повідомленні.

Після того як працівники енергослужби знеструмили дроти, рятувальники за допомогою висувної драбини піднялись на опору, відчепили постраждалого чоловіка та спустили на землю. Бригада “швидкої допомоги” госпіталізувала його до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги з діагнозом забій голови та удар електричним струмом.

За словами очевидця, електрик “дядя Вітя” був в нетверезому стані. “Поліз на стовп робити шабашку, щось пішло не так, зірвався, вдарився головою”, – пише очевидець в соцмережах.

Прес-служба поліції Харківської області пізніше повідомила, що потерпілий 61-річний чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння.