У Дергачах побудували фізкультурно-оздоровчий комплекс

Фото: kharkivoda.gov.ua

У місті Дергачі завершили будівництво нового фізкультурно-оздоровчого комплексу. У ФОКу залишилося встановити обладнання, відкрити його обіцяють “найближчим часом”.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі облдержадміністрації.

У Дергачівському ФОКу буде розміщуватися багатофункціональний зал для ігрових видів спорту: міні-футболу, баскетболу, тенісу та волейболу. Також тут будуть тренажерний зал і фітнес-центр. Будівля оснащена роздягальнями з душовими кабінами. Тут є кабінет надання медичної допомоги, тренерська кімната. Будівля обладнана відповідно до вимог інклюзивності.

Займатися спортом в комплексі зможуть всі жителі Дергачівського району. У ФОКу одночасно зможуть займатися близько 80 осіб, в день його зможуть відвідувати 400 осіб.

«Зараз у нас вже є документи від теплових мереж по виконанню технічних умов, є документи з водопостачання та водовідведення. Зараз проходять випробування електричної частини, висновки будуть найближчим часом. Плануємо протягом найближчих двох тижнів отримати всі необхідні документи для введення в експлуатацію», – розповів директор підрядної організації Олександр Божко.

Комплекс побудували в рамках програми “Велике будівництво”, ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським. Вартість будівництва ФОКу склала 27,5 млн грн.

Як повідомляв Харків Times, реконструкцію Зміївського ліцею №1, яка почалася в 2017 році, планують закінчити протягом місяця, до 25 серпня цього року.