Чотири співробітники “Харківводоканалу” задихнулися в колодязі під час ремонту (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

27 липня під час ремонту колодязя на проспекті Гагаріна загинули чотири співробітники КП “Харьковводканал”. Серед загиблих – троє чоловіків і одна жінка.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Повідомлення про подію надійшло до Основ’янського відділу поліціі приблизно о 14:15 від працівника комунального підприємства.

Попередньо встановлено, що співробітники КП отруїлися аміаком під час проведення ремонтних робіт.

Як з’ясували поліцейські, на території мулових полів міських очисних споруд один з працівників втратив свідомість та впав у колодязь. Йому намагалась допомогти троє інших співробітників комунального підприємства – двоє чоловіків та жінка.

Інформація про загибель співробітників “Харківводоканалу” внесена до Єдиного обліку. В даний час за адресою працює слідчо-оперативна група. Всі обставини події встановлюються.

За інформацією прес-служби ДСНС області, трагедія сталася на проспекті Гагаріна, 354 на території мулового поля в випускному колодязі при проведенні дренажних робіт. За попередніми даними, робочі спустилися до мулового колодязя без засобів захисту.

Рятувальники в спецзасобах захисту органів дихання спустились до мулового колодязя і підняли тіла загиблих працівників на поверхню.

Як повідомляв Харків Times, 2 березня на КП «Харківводоканал» в результаті групового нещасного випадку загинув слюсар аварійно-рятувальної бригади і був травмований електрогазозварник.